Friday Foodspiration

6.11.14


Poslušne sa hlásim s ďalšou várkou receptov, ktoré ma v poslednom čase oslovili. Ale pred tým, ako k nim čo-to prezradím, chcela by som vám niečo povedať. Viete, tieto moje piatkové články, to bol len taký výstrel do tmy. Nevedela som, či ich bude vôbec niekto čítať a tak... ALE! Žijem v presvedčení, že čo do tohto vesmíru vypustíš, to sa ti aj vráti. Sledujem food bloggerov oveľa dlhšie ako som sama začala čarovať v tomto imaginárnom svete internetového varenia. Preto som si povedala, že by nebolo od veci robiť toto malé týždňové zhrnutie, aby ste aj vy vedeli, koľko úžasných kyber kuchárov máme. A najsamfasa pocit je, keď mi niekto z tých bloggerov napíše, že ďakuje a ako sa mám a tak si trochu pohladíme navzájom egá, lebo aj keby sa im môj blog nepáčil, tak poďakovať sa treba. A ja by som chcela poďakovať vám, čitateľníci moji, že si každý piatok (utorok, nedeľu, ... kedykoľvek) túto moju Foodspirejšn prečítate. Danke!

1. Vivian Rommy a jej energy tyčinky.
2. Kitchen and the city a jej Soja noodles.
3. Crustycorner a jej super jednoduché syrové sušienky.
4. The BloggerGirl a jej úžasné nedeľné raňajky.

5. Nedávno som sa rozprávala s veľmi milou Terkou z Debničky od Babičky a ona ma upozornila, že aj u nich na východe sa koná Restaurant day! Najbližší bude už budúci týždeň - 15.11. v košickej Tabačke a ja vážne premýšľam, že by som môjho láskovníka zhypnotizovala a nejak mu vsugerovala, že musíme ísť. :D Ak sa mi však nepodarí vyraziť na prieskum do Košíc, dúfam, že aspoň vy, ktorí ste domáci, si pôjdete zamaškrtiť! ;)

Nezabudnite sa zapojiť do GIVEAWAY!!!

2 komentáre

  1. Mna bavia tieto tvoje piatkove clanky, pretoze skrze nich sa naklikam na (pre mna) este nezname blogy :) A co v KE takato akcia? Skoda, ze ju zmeskam :(

    Footloose

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No vida a to jsem si říkala, že to ani nemá cenu zveřejňovat. A ono má:-) Tak děkuji a přeji ať se daří. A ráda někdy zas nakouknu.

    OdpovedaťOdstrániť

BACK TO TOP
Just Dare to Cook © - DESIGNED BY SMUK THINGS