Friday Foodspiration

30.1.15


Zlatíčka, dnes len veľmi stručne. Mám totiž za úlohu priniesť na Burger party ku svokrovcom čerstvé žemle, takže cestíčko ma už volááá. Nemohla som vás ale nechať napospas šialenému počasiu bez dodania nejakého kvalitného foodporníčka. 


1. Jedno z mojich naj pravidiel, mantier, ospravedlnení pre napchávanie sa 24/7 znie: Život je krátky, preto začni dezertom. Tak aj dnes začneme dezertom! Hrušky v červenom víne s vanilkovým mascarpone... Tak čo? Už slintáte? :D
2. Na odľahčenie by sme si mohli naservírovať fenyklový šalátik s pomarančom, nech doplníme vitamíny. 
3. Ako hlavný chod sa podávajú pečené kačacie prsia na červenej pšenici
4. Po podobnom úžasnom menu  si dovolím odporučiť kávičku a aby jej nebolo na stole smutno, zahryznite si k nej samoas sušienky s kokosom a čokoládou. 
5. Pre slabšie jedince by mohla byť táto gastro nálož príliš veľké sústo a na druhý deň sa zmôžu len na vývar. Ak ste ale dobre stavaný jedák, odporúčam aj nový deň začať dezertom! Banánové lievance s kefírom sú na to priam stvorené! 

Nezabudnite, že ešte dnes môžete súťažiť o ROČNÉ PREDPLATNÉ časopisu F.O.O.D.!!! Ak máte zálusk na výhru, klikajte sem >>> http://bit.do/VyhrajFOOD

Žiadne komentáre

Zverejnenie komentára

BACK TO TOP
Just Dare to Cook © - DESIGNED BY SMUK THINGS