Friday Foodspiration

14.8.14


Len sa mi to zdá, alebo tie dni a týždne ubiehajú stále rýchlejšie? Ale s o to väčšou radosťou potom plánujem program na víkend. Zajtra ideme na Hontiansku parádu. Hrušov budem vždy považovať za svoj domov... Tam, u starkej na priedomí s horúcim pampúchom v špinavej deckej ruke, alebo na starom orechu za domov, na výpravách do lesa, alebo stratená v poliach kukurice, tam som si zamilovala život. Dedina mi vonia. A zajtra budú v tejto krásnej dedine už 19. krát tisíce ľudí a dúfam, že sa tiež zamilujú... Ale dnes som ešte tu, v paneláku a klepocem po klávesnici 5 zákutí internetu, kde nájdete inšpiráciu do kuchyne. ;)

1. Ľahučký sneh, krémové mascarpone, šťavnaté ovocie. Prenádherne vyzerajúca torta - Pavlova.
2. A čo takto čokoládové cookies s vínkom? Kombinácia, ktorá stojí za vyskúšanie!
3. Piecť si chlebík doma je stále viac v móde. A ja sa už tiež neviem dočkať sychravých jesenných dní, kedy rozohrejem a rozvoniam celý byt týmto žitným krásavcom.
4. Predsa len sa však ešte na moment vráťme do horúceho leta, veď snáď pre nás august nechal v zálohe pár slnečných dní. A keď vyschne zem a bude teplý večer, rozpraská sa drevo v pahrebe na záhrade a my si spravíme tento šalát s grilovanými broskyňami.

5. Dnešná bonusovka je dosť praktická záležitosť. Keď sme minulý týždeň šli s mojich chlapom na jednu noc do Bratislavy, chceli sme mať istotu, že sa pôjdeme najesť na tie správne miesta. A dobrí ľudia z Bratilicious sú presne tí, na ktorých sa treba obrátiť. Medzi ich recenziami na bratislavské reštiky a kaviarne si určite každý nájde niečo ušité na mieru. A okrem toho sem-tam prihodia ešte aj nejaký ten receptík! ;)

A nezabudnite na GIVEAWAY!!!



Žiadne komentáre

Zverejnenie komentára

BACK TO TOP
Just Dare to Cook © - DESIGNED BY SMUK THINGS